Ons verhaal

Wie zijn we?

Welkom bij AKP Keulen in Lanaken. 50 jaar geleden kon je hier aankloppen bij een groothandel in bouwmaterialen. Vandaag bieden we onze klanten veel meer dan een ruim assortiment aan bouwmaterialen. Naast de steenkapperij, kan je bij ons terecht voor de totale afwerking van je bouwproject. Denk aan het plaatsen van isolatie en chape maar ook voor allerhande vloer- en wandbekleding zoals natuursteen, keramische tegels, parket en laminaat.

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij AKP Keulen rekenen op één aanspreekpunt voor het realiseren van de afwerking van een nieuwbouw, projectbouw of renovatie. We volgen jouw bouwproject van A tot Z op; van adviseren en informeren tot een vlekkeloze uitvoering. Zo garanderen we daadkracht op de werkvloer en een vlotte samenwerking.

Meedenken & kennis delen

AKP Keulen kan terugkijken op reeds 50 jaar ervaring in de bouwsector. Onze medewerkers kennen de kneepjes van het vak. We hebben door de jaren heen een solide basis van technische expertise opgebouwd; zowel op productniveau als bij de uitvoering. Ons team biedt in elke situatie het juiste advies. We informeren, adviseren en begeleiden klanten in het bouwproces. Dat is enorm waardevol en dus ook niet toevallig onze grootste troef. Begeleiden wij de gehele afwerking of ben je een doe-het-zelver? Zowel op de werf als in de groothandel kun je gebruik maken van de expertise van AKP Keulen. Meedenken en kennis delen is een extra service die we onze klanten graag bieden.

Trending

We volgen de laatste nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector op de voet zodat we jou steeds het juiste advies kunnen geven. Ben je op zoek naar een keramische tegel met toch die warme uitstraling van parket, een bijzonder marmer of extra grote tegels? Maak een afspraak in onze royale toonzaal en we laten je alles zien en voelen. Ook onze bouwmarkt beschikt over een ruime voorraad aan materialen. De logistiek regelen we in eigen huis en dat vertaalt zich in snelle levertijden. Een pluspunt dat onze klanten graag horen.