Wand-en vloerbekleding

Wand-en vloerbekleding

Van keramische tegel en natuursteen tot XXXL-tegel en parket. Bij AKP Keulen kan je terecht voor vloer- en wandbekleding in alle vormen en kleuren. Wil je graag een speciale marmerlook in jouw keuken of badkamer?

Of toch liever een speels en kleurrijk effect creëren met de populaire Terrazzo-tegel? Modern, landelijk of tijdloos, we hebben alle soorten vloer- en wandbekleding in huis om jouw interieurdromen tot leven te laten komen. Laat je inspireren en adviseren in onze toonzaal.

Natuursteen versus keramische tegel

De natuursteen is een blijvertje. Zowel in een moderne als landelijke woning komt dit natuurproduct prachtig tot zijn recht. Deze steen leeft; de kleuren veranderen door de jaren heen mee met de bewoners en krijgen steeds meer karakter. Wil je wel de looks van een natuurstenen vloer of wand maar niet het onderhoud en kleurverschil? Kies dan voor een keramische tegel met natuursteen-look. Deze is een stuk onderhoudsvriendelijker, behoudt zijn kleur en is bovendien vaak vriendelijker in prijs. Zie jij met je blote oog het verschil tussen een natuurstenen of keramische tegel? Laat je verrassen en adviseren in onze toonzaal.

Creëer warmte met hout

Hout associëren we met warmte, gezelligheid en thuiskomen. Ons ruim assortiment aan parket- en laminaatvloeren heeft zowel moderne en strakke kleuren in petto als de eerder landelijke of tijdloze varianten. Neem zeker een kijkje in onze collectie en ontdek de mogelijkheden. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een kleurstaal mee naar huis te nemen? Zo kan je ter plekke én aan de hand van de lichtinval bij jouw thuis de kleuren bekijken en vergelijken. Neem contact op en we geven je graag meer informatie over onze parket- en laminaatsoorten. Ontdek zelf in onze toonzaal de structuur, kleur, opbouw, toplaag en andere bijzonderheden.

We helpen je graag verder met de juiste vloer- en wandbekleding voor jouw project. Maak een afspraak en laat je adviseren door onze vloerexperts.

Afspraak maken