Vloerisolatie

Vloerisolatie

Op zoek naar een prachtige vloer die jouw droomhuis ook het nodige comfort biedt? Dan ben je bij AKP Keulen aan het juiste adres!

We hebben een ruim assortiment aan thermische en akoestische vloerisolatie, zowel gespoten als in plaatvorm. We werken steeds met isolatiematerialen van de hoogste kwaliteit.

Thermische vloerisolatie

-PUR (gespoten)

De PUR wordt direct op het betreffende oppervlak gespoten. Alle hoekjes en kantjes worden op deze manier makkelijk en snel afgesloten. Dankzij de hoge isolatiewaarde is gespoten PUR een perfecte isolator voor alle typen vloeren.

-EPS (gespoten)

Gespoten EPS is een lichtgewicht product met een grote drukvastheid. Deze isolerende chape is makkelijk te recycleren en dus lief voor het milieu. Gespoten EPS is bovendien prijstechnisch een zeer gunstige optie. Echter beschikt deze vloerisolatie over een lagere isolatiewaarde dan bijvoorbeeld gespoten PUR (met dezelfde dikte).

-Vloerisolatie in plaatvorm

Naast gespoten PUR en gespoten EPS beschikken we ook over heel wat varianten vloerisolatie in plaatvorm. Denk hierbij aan o.a. PUR, PIR, XPS en EPS. Op basis van het type project en de totale vloeropbouw, bieden we jou graag advies op maat.

Akoestische vloerisolatie

Dacht je dat akoestisch comfort enkel belangrijk is in appartementencomplexen en openbare gebouwen? Ook bij jouw thuis kan akoestische vloerisolatie een grote meerwaarde bieden. Afhankelijk van de gewenste contactgeluidsvermindering en dB-waarde kiezen we de juiste akoestische vloerisolatie voor jouw project. Er worden dunne matten op de vloer geplaatst en – voor een optimale geluidsvermindering – zelfs doorgetrokken aan de muren. Zodra er geen raakpunten meer zijn tussen de chape en het gebouw spreken we over een succesvolle geluidsdemping.

We helpen je graag verder met de juiste vloerisolatie voor jouw project. Maak een afspraak en laat je adviseren door onze vloerexperts.

Afspraak maken